fbpx
Halloween

Griezelen in spookstad Groningen met Halloween

By juni 25, 2020 juni 27th, 2020 No Comments

Zombies, clowns, monsters.. HalloweenGroningen heeft het allemaal. In de herfstvakantie zal Groningen worden omgetoverd tot de eerste ‘Halloweenstad’ van Nederland.

In samenwerking met verschillende ondernemingen wordt HalloweenGroningen omgetoverd tot eerste spookstad. Groningen zal ook kennis maken met een real life gaming event, de zombie break-out. Een drie uur durend spel waarbij je Groningen moet redden van de zombie apocalypse. Je hebt één doel: zoek het antivirus en red Groningen. Let wel op voor alle zombies die er alles aan doen om dit te voorkomen.

Naast dat Halloween ontzettend eng wordt, wordt het ook nog eens leuk. Wie vindt clowns nou niet gezellig? Kom spelen met alle horrorclowns in het Horro Fun House. Het wordt erg gezellig, voor zo lang het duurt. Het Horror Fun House is een 25 minuten durende route met tientallen scarejumps, professionele circus artiesten en enge spelelementen tussendoor.

Alle Halloween-evenementen voor volwassenen worden binnen gehouden en er zullen geen enge figuren op straat lopen om kinderen bang te maken.

Bron: https://gezinsbode.nl/artikel/1038329/griezelen-in-spookstad-groningen-met-halloween.html?harvest_referrer=https%253A%252F%252Fwww.google.com%252F

NIEUW

Heb jij geen vervoer om naar the Great Purge te komen? Geen probleem, wij regelen het voor je!

Voor The Great Purge is het mogelijk om een horror bus erbij te boeken. Je zal vanaf het suikerterrein heen en terug worden gebracht naar het verlaten landhuis. Mogelijk voor kleine en grote groepen (vanaf 2 personen is het al mogelijk).

Met de bus naar de Breakout?
Komt u met een groep tussen de 50 - 200 personen? Dan is het mogelijk om bij ons een bus erbij te boeken.

Arrangementen?
Onze horror spellen zijn uitermate geschikt voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Benieuwd naar de arrangementen? Neem dan contact met ons op: info@warriorevents.nl