25 Acteurs

25 Minuten durende route

Enge spelelementen

De Drie Gezusters

Wat is het Horror Fun House?

Horror Fun House is een interactieve theaterproductie. Je loopt een unieke route van ongeveer 25 minuten door de Drie Gezusters. Je komt enge spelelementen tegen om uit te voeren (als je durft) en ervaart tientallen doodenge scarejumps. De ervaring wordt neergezet door een fantastische cast van 25 acteurs. Zodra je op het terrein komt, kom je in de wereld terecht van onze favoriete Horror clown. Hij wil alleen maar met je spelen. Durf jij het aan om zijn Fun House binnen te treden?

De beleving

Je loopt een route van ongeveer 25 minuten en je heb als doel om hier levend uit te komen. In het Horror Fun House moet je een aantal obstakels zien te overwinnen. Durf jij het spel aan te gaan of ren jij er bang vandoor?

Informatie

Eenmaal bij het Horror Fun House aangekomen is er een kans dat u even moet wachten. De maximale wachttijd is nooit langer dan 30 minuten. 
U gaat met een groep van zes mensen naar binnen. Wilt u met uw eigen groep? Geen probleem. Dit kunt u aangeven bij de ingang.

Horror Fun Party

Wat is Halloween zonder een goed Halloween feest? HalloweenGroningen organiseert de Horror Fun Party. Het feest wordt gehouden in de Drie Gezusters en vergeet vooral niet om je engste outfit aan te trekken.

Tickets bestellen

Parkeren

Locatie: Drie Gezusters Upstairs
Ingang: Oosterstraat 7a
Parkeren: Parkeergarage Rademarkt 27