Bucketlist Experience

3 Uur durende beleving

45 Interactieve Acteurs

Scheemda verlaten fabriek

Wat is The Breakout?

The Breakout is een interactieve theaterproductie boordevol game-elementen met een duur van 3 uur. De ervaring wordt neergezet door een fantastische cast van 45 acteurs. Zodra je op het terrein komt, kom je in een wereld terecht die is overspoelt door zombies. Dit is de laatste veilige locatie, voor zolang het duurt. Het is aan jou om Groningen te redden en op zoek te gaan naar het antivirus.

Over de beleving

The Breakout duurt in totaal 3 uur en je hebt als doel om het antivirus op te zoeken en Groningen te redden van de breakout. Een cast van 45 acteurs brengt de ervaring tot leven. Op het terrein zijn verschillende objecten verstopt die het wellicht makkelijker zouden kunnen maken om het antivirus te vinden. Wees op je hoede, kijk goed om je heen, vertrouw (bijna) niemand en stap op mensen af.. De klok tikt en jij hebt 1 doel: red Groningen!

Groepen

The Breakout is een zeer geschikt bedrijfsevent. Je kan met 350 deelnemers tegelijkertijd spelen. The Breakout is een uniek teambuilding event waarbij er samen gewerkt moet worden om het einddoel te behalen: zoek het antivirus en red Groningen. Deelname staat garant voor een geweldige ervaring die de verstandhouding onder de collega’s zal stimuleren en bevorderen. The Breakout zal nog lang hét gespreksonderwerp zijn op het kantoor.

Tickets bestellen