40 minuten durend

60 deelnemers

€16,00 p.p.

20 acteurs

Suikerfabriek

Wat is The Maze Games? 

Probeer je verstand niet te verliezen in dit angstaanjagende doolhof. The Maze is een interactief horror theaterproductie met enge game-elementen met een duur van 40 minuten. Het doel is makkelijk; win the Maze Games. Maar pas op, andere deelnemers zullen je het niet makkelijk maken. De productie wordt neergezet door een geweldige, professionele cast van 20 acteurs. Kan jij the Games overleven?

Het verhaal

Jaren geleden zijn the Maze Games ontwikkeld door de Staat om de bevolking te onderdrukken. De Staat patrouilleert in busjes door de straten, niemand is veilig. Zij plukken mensen van de straat en verzamelen zo deelnemers voor the Maze Games. Zij zullen tegen elkaar strijden. Elk jaar worden the Games gehouden, niemand heeft het ooit overleefd. Wat er zich afspeeld in the Maze weet niemand. Legende vertelt dat de eerste vermoorde deelnemers ronddwalen in the Maze. Heb jij het in je om the Maze Games te winnen?

De jeugd editie

Van 13:30 tot 17:00 mag jeugd en families samen meedoen aan de jeugd editie van The Maze. De kosten voor jeugd t/m 16 jaar zijn €7,00. Wilt u als volwassene mee? Dan betaalt u €10,00. Het spel is jeugd vriendelijk en geschikt vanaf 10 jaar. Wanneer u gelooft dat uw kind (jonger dan 10 jaar) het spel aankan, dan is het toegestaan om mee te doen. De verantwoordelijkheid ligt bij u en het gekochte kaartje wordt niet gerestitueerd. Tijdens het spel moet men op zoek naar verschillende acteurs om op die manier bij de verdwenen schat te komen, maar pas wel op. Verschillende monsters zullen de schat proberen te beschermen.

De volwassen editie

Van 18:30 – 00:00 mogen de volwassenen het doolhof in. Deze editie is absoluut niet geschikt voor kinderen. De volwassen editie is uitermate geschikt voor een spannend vriendenuitje, unieke date en bedrijfsuitje. Het is mogelijk om in groepsverband te komen. Wij raden een groep van 4-8 aan. Wil je toch met een grotere groep komen? Dat is zeker mogelijk, maar pas op dat je elkaar niet kwijt raakt.
Ook benieuwd naar de arrangementen? Bekijk het dan hier.

ARRANGEMENTEN
E-mail: info@halloweengroningen.nl
Locatie: Suikerfabriek
Speeldata: 30, 31 oktober en 1 november 2020
Kosten: €7,50 – €16,00
Tickets