Vragen per evenement

Coronavirus

.

Het is officieel bekend gemaakt dat Halloween door kan gaan. We houden ons aan alle RIVM-maatregelen en wij houden ons aan de 1.5 meter afstand. Wil je zeker zijn van een plekje? Dan kan je alvast een plek reserveren.

Load More

Zombie Break-out

.

Wat kan je van de beleving verwachten? Zombie Break-out is een 3 uur durende real life game waarbij je in de schoenen staat van een overlevende. Je speelt de hoofdrol in je eigen zombie film. Zombie Break-out is een filmische beleving waarin jij je eigen verhaal bepaalt. Je hebt een doel: zoek het antivirus en red Groningen! Tijdens de beleving is het de bedoeling dat je de interactie aangaat met onze 45 acteurs. Er zijn diverse verhaallijnen te ontdekken.

Het is geen Escape Room. Verwacht geen moeilijke puzzles en rebussen. Zombie Break-out is een interactieve filmische beleving met 350 spelers en 45 acteurs. Er zijn meerdere verhaallijnen te ontdekken en te volgen. Actief de interactie opzoeken met de acteurs is belangrijk.

Helaas is het niet mogelijk om mee te doen wanneer je in een rolstoel zit. Er zijn meerdere trappen en verdiepingen. We vinden het jammer om dit te moeten mededelen.

Parkeren kan niet op het terrein van de Biotoop. Tegenover het terrein van de Biotoop is een grote parkeerplek waar het mogelijk is om gratis te parkeren. Op de pagina van de Zombie Break-out kan je een plattegrond vinden van het terrein en de parkeerplek.

We love to have all english speakers to participate in the zombie-breakout. The collective scenes remain in Dutch. However our 45 interactive actors are fully capable of switching between Dutch and English between individual interaction.

Voor deelname aan Prison Escape hanteren wij een minimale leeftijd van 18 jaar, hierop maken wij geen uitzonderingen. Bepaalde spelelementen en scènes vinden wij niet geschikt voor minderjarigen.

Load More

Horror Fun House

.

Het Horror Fun House is een spookhuis met een 25 minuten durende route. Je betreedt het huis van onze favoriete horror clown. Tijdens de route kom je tientallen schrikmomenten en enge spellen tegen. Het is aan jou of jij dit durft uit te voeren. Of laat je je vriend/vriendin dit ondergaan?

Helaas is het niet mogelijk om mee te doen wanneer je in een rolstoel zit. Er zijn meerdere trappen en verdiepingen. We vinden het jammer om dit te moeten mededelen.

Parkeren kan niet op het terrein van de Drie Gezusters. De dichtstbijzijnde is de parkeergarage aan de Rademarkt 27. De Drie Gezusters is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen. Ga je liever met de bus? Neem dan lijn 3, 4, 5 of 10 naar de Grote Markt.

We love to have all English speakers to participate in the Horror Fun House. The explanations of the games will be written in dutch and english.

Voor deelname aan Prison Escape hanteren wij een minimale leeftijd van 15 jaar. Minderjarigen mogen echter alleen deelnemen wanneer zij een begeleider hebben van meerderjarige leeftijd. HalloweenGroningen stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele emotionele schade.

Load More

Overig

.

Nee, alle evenementen die voor volwassenen zijn bedoeld zullen binnen plaats vinden. Kinderen lopen niet gevaar voor eventuele emotionele schade. Daarnaast worden er ook leuke Halloween activiteiten georganiseerd die geschikt zijn voor kinderen.

Ik wil mijn Halloween evenement op de website van HalloweenGroningen plaatsen, kan dit? 
Ja, dit is zeker mogelijk. Tegenover een vergoeding zal uw Halloween evenement op ons platform komen te staan. In 2020 wordt er een parade door de stad georganiseerd, waarbij het ook mogelijk is om reclame te maken voor uw bedrijf/onderneming. Voor meer informatie, neem dan contact op.

Jazeker kan dat. Voor onze Halloween evenementen zijn wij op zoek naar verschillende acteurs. HalloweenGroningen organiseert professionele evenementen en wij vragen van de acteurs dan ook een professionele houding. Er staat hier ook een vergoeding tegenover.

Dit is niet toegestaan.

Load More

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ja, ik ga akkoord met de registratie van mijn gegevens, met uitsluitend als doel dat er contact met mij opgenomen kan worden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring Lees meer