Vragen per evenement

Coronavirus

Het is officieel bekend gemaakt dat Halloween door kan gaan. We houden ons aan alle RIVM-maatregelen en wij houden ons aan de 1.5 meter afstand. Wil je zeker zijn van een plekje? Dan kan je alvast een plek reserveren.

The Great Purge

.

Wat kan je van de beleving verwachten? The Great Purge is een 3 uur durende real life game waarbij je in de schoenen staat van een overlevende. Je speelt de hoofdrol in je eigen horror film. The Great Purge is een filmische beleving waarin jij je eigen verhaal bepaalt. Je hebt een doel: overleef the Purge! Hoe? Jaag of word opgejaagd. Tijdens de beleving is het de bedoeling dat je de interactie aangaat met onze 45 acteurs. Er zijn diverse verhaallijnen te ontdekken.

Het is geen Escape Room. Verwacht geen moeilijke puzzels en rebussen. The Great Purge is een interactieve filmische beleving met 200 spelers en 45 acteurs. Er zijn meerdere verhaallijnen te ontdekken en te volgen. Actief de interactie opzoeken met de acteurs is belangrijk.

Helaas is het niet mogelijk om mee te doen wanneer je in een rolstoel zit. Er zijn meerdere trappen en verdiepingen. We vinden het jammer om dit te moeten mededelen.

Kom je met eigen vervoer? Parkeren kan dan op het terrein van de verlaten villa. Je kan achter het gebouw parkeren.
Heb je een horrorbus erbij geboekt? Dan is het mogelijk om te parkeren op het terrein van de Suikerunie.

We love to have all english speakers to participate in the Great Purge. The collective scenes remain in Dutch. However our 45 interactive actors are fully capable of switching between Dutch and English between individual interaction.

Voor deelname aan the Great Purge hanteren wij een minimale leeftijd van 18 jaar voor de avond editie, hierop maken wij geen uitzonderingen. Bepaalde spelelementen en scènes vinden wij niet geschikt voor minderjarigen. Voor de middag editie maken wij wel een uitzondering en is het horror gehalte geminimaliseerd. De minimale leeftijd voor de middag editie is 15 jaar.

The Maze Games

.

The Maze Games is een horror doolhof spel. Om het spel te overleven, moet je het spel zien te winnen. Je hebt 40 minuten om met je team uit het doolhof te komen. Tijdens het spel kom je tientallen schrikmomenten en enge spellen tegen. Het is aan jou of jij dit durft uit te voeren. Of laat je je team genoot dit ondergaan?

Het is mogelijk om mee te doen wanneer je in een rolstoel zit. De locatie is gelijkvloers en de gangen zijn breed genoeg voor een rolstoel.

Parkeren kan op het terrein van de Suikerunie. Vanaf de ringweg rij je het terrein op door de hekken. Je rijdt het hele terrein over en er kan geparkeerd worden achter de fabriek. Dit staat aangegeven op borden. Op de pagina van the Great Purge kan je een plattegrond vinden van het terrein en de parkeerplek.

We love to have all English speakers to participate in the Maze Games. The explanations of the games will be written in dutch and english.

Voor deelname aan the Maze Games hanteren wij een minimale leeftijd van 15 jaar. Minderjarigen mogen echter alleen deelnemen wanneer zij een begeleider hebben van meerderjarige leeftijd. HalloweenGroningen stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele emotionele schade.

Overig

.

Nee, alle evenementen die voor volwassenen zijn bedoeld zullen binnen plaats vinden. Kinderen lopen niet gevaar voor eventuele emotionele schade. Daarnaast worden er ook leuke Halloween activiteiten georganiseerd die geschikt zijn voor kinderen.

Ik wil mijn Halloween evenement op de website van HalloweenGroningen plaatsen, kan dit? 
Ja, dit is zeker mogelijk. Tegenover een vergoeding zal uw Halloween evenement op ons platform komen te staan. Voor meer informatie, neem dan contact op.

Jazeker kan dat. Voor onze Halloween evenementen zijn wij op zoek naar verschillende acteurs. HalloweenGroningen organiseert professionele evenementen en wij vragen van de acteurs dan ook een professionele houding.

Dit is niet toegestaan.

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

    Ja, ik ga akkoord met de registratie van mijn gegevens, met uitsluitend als doel dat er contact met mij opgenomen kan worden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring Lees meer